Течен сапун


Течен крем сапун со овошни, цветни и мирисни ноти на мошус. Пакување 900ml.
Течен крем сапун со цветни и мирисни ноти на цитрус и крем. Пакување 900ml.
Течен крем сапун со цветни и мирисни ноти на зеленило. Пакување 900ml.