Шампон


Шампон за коса за секојдневна употреба, со мирисни ноти на камилица. Пакување 900ml.
Шампон за коса за секојдневна употреба, со мирисни ноти на мед и млеко. Пакување 900ml.
Шампон за коса за секојдневна употреба, со мирисни ноти на коприва. Пакување 900ml.